busy busy

So much to do...so little time! Det som tar en dag tar två dagar nu med lilla söte nöten! Sen är man sjuk på köpet!

Goodbye Curly Sue!

När jag föddes hade jag ljus ljus brunt hår, rakt var det med små korkskruvar nertill. Efter ungefär tre års åldern så fick jag SPIKRAKT hår. Det var så pass rakt att man inte kunde sätta upp det i en toffs utan att det skulle falla ner igen. Sedan när jag kom till tonåren så fick jag helt plötsligt jätte lockigt hår.. jätte konstigt.
Så vet ni tjejer hur det är... man vill ha det som man INTE har, ja.. tragiskt nog är det så i många fall!

Har alltid önskat att jag hade rakt hår... och jag ska säga att det har blivit rakare under dem senaste typ 2 åren... men idag när jag tittade mig i spegeln så blev jag lite förskräckd... (det där lät ju bra) mitt hår är ju knappt lockigt... va faaaan! Ja... be careful with what you wish for säger dom va?

JAG TAR TILLBAKA DET... JAG VILL INTE HA RAKT HÅR!!!!

Ja... dagens i-lands problem!

Såhär ser det ut idag (fast denna bilden är tagen när jag var höggravid)



Här ser man huuur freaking lockigt det var innan




Thank you!

Wow... M, du har verkligen gett oss det finaste man kan få i livet





Gos med pappa. Fösta veckan lillen kom hem

That's right bitches!!!!!

Det finns en särskild plats i helvete för kvinnor som inte hjälper varandra




(av Liza Marklund och Lotta Snickare)

Baby calls, mama and papa answers

Idag kom M's mamma hem till oss och skulle ta hand om lille söte nöte!
Spacklet var på, håret fixat, kläderna på och en stilig man i följe. Vi var på festen ett tag sedan ringde telefonen och Nicole hade lost it totalllllly! Så vi stack hem... men vi hade hunnit med en massa skojs redan.
Fast jag måste säga att jag blev lite lättad över att komma hem fast än det var en jätte rolig fest. 
Jag ska erkänna, det känns inte ok att lämna henne än.

Väl hemma blev hon tyst och skrattade...hahaha!
Kan man annat än älska denna lilla krabat?

Ikväll samlades alla tjejerna hos Monireh.. hade velat vara där... men vi hade planerat och lovat vår vän att närvara på hans födelsedag. Hope U had a great time girls!!!!

Men men... imorgon är en ny dag, och ja det är det minsan! Imorgon har jag och M lite plans...hihi! Har fixat en blind date åt två utav våra vänner. Vi håller tummarna =)

Thta's all for now friends



...my sweetsweetsweeeeeet baby!

I'm not a robot

Ibland känner jag att jag måste prestera som en robot! Show no feelings, work hard, be strong, be alert, be responsible AND BLA BLA BLA!!!

Tror faktiskt att många nyblivna mammor känner igen sig! Jag känner mig ensam ibland. Känner att ingen kan förstå mig. Känner att jag inte ens har ork till att berätta vad jag känner. När jag väl vill få mitt sagt så har det värsta gått över och då kan man lika gärna lägga ner energi på annat viktigt i livet....

Jag brukar inte vara den typen som visar känslor kors och tvärs... ja... ledsna känslor då.
Ännu en gång kommer jag gräva ner det under ytan, under en yta FYLLD med BULLSHIT!

When will it burst???

Äntligen!

Idag har Jag, M, Nicole, M's mamma och Mazzy varit på Media Markt och ÄNTLIGEN köpt tillbehör till vår videokamera efter att fått loss tummarna! Nu kan man äntligen filma och minnas alla dem roliga sakerna Nicole gör. Om ni bara visste vilken ROLIG bebis hon är... hon kan roa en 24/7
Sedan bjöd svärmor på "chelo kabab" Persiska Lammspett med persiskt saffranris. Vi åt på Resturangen Hollywood. Mycket god mat *rekomenderar*

Så nu är jag hemma och har gosat en MASSA med Nicole och vi har övat på hennes dagliga träningar. Haha, låter ju som en jävla Hitler mamma!

Nu ska jag patetisk som jag är drömma bort mig lite, drömma om vår vinter semester!!! Idag var vädret extra deppigt då man vaknar och ser att dammen nedanför vår balkong har frusit till is!!!!!



Lillen ute på vift

Nya uppdrag

Innan var det omklackning utav the high heels inför helgen som gällde men idag putsar man annat



Hahaha! I love it!!

(Kokar och desinfekterar bebis "stuff" för er barnlösa som inte fattar :P )

Fy fy

Vad dåligt ni kommenterar... not good at ALL!


Yummy Yummy

Hahaha... isn't he just the cutest?


Yesterday was a good... no GREAT day

Igår var en helt underbar dag! Dagen började med en supermysig frukost gjord utav a hot hot man! Sedan ett läkarbesök för lillen som gick super duper bra! Efter det en sen lunch på stan med my sexy man med massa roligt snack om gamla minnen.

Sedan var det dags för dagens höjdpunkt... att träffa mina älskade söta underbara Best friends in the whole world! Ja... självklart Monireh och Negar... who else!?

Jag och Nicole blev bjudna på fika. Vi satt och snackade skrattade och mös så mycket som man bara kunde.

Fast än dessa två brudar är helt FREAKY CRAZY med sina "Nicole fasoner" så kan man inget annat än älska det dem gör.

Så fort jag träffar dem så är det första dem gör är att SNAP AWAY barnvagnen och säger: Nu är det vår tur du har haft henne tillräckligt länge Nazanin. Sedan börjar bråken mellan the crazy chicks... Jag ska hålla henne, nej jag ska hålla henne... det är min tur att byta blöja, natta osv!
It's nuts I'll tell you and that's why I LOVE IT!!! Ska skatta mig lycklig som har vänner som dem. Att dem älskar och tar hand om Nicole som dem gör är någonting jag aldrig kommer ta för givet och uppskatta all the way out!

Thank you sweetys







RSS 2.0