Father and daughter

She made her daddy proud today






och som grädden på moset vann dem idag!!

If U can't attend to dinner, dinner will come to You

Min älskade Johanna. Med tanke på att det skulle bli lite jobbigt att åka bort på sen middan med Nicole i fredags så gjorde sötisen så att hon kom hem till oss och lagade fan ta mig en superb middag!!! Har man underbara vänner så har man underbara vänner =)

starters



gudomlig skaldjurs pastasås



desert



Josefina och Mazzy var även här och kvällen gick till på detta vis att killarna flyttade in till vardagsrummet efter middagen och vi tjejer var kvar i köket och kacklade som hönor... BOKSTAVLIGT TALAT! Jag hade verkligen jätte jätte roligt. Så mycket som vi skojade och skrattde...ja...det behöver upplevas för att känna glädjen!

Sedan si sådär 04.00 på morgonen fick vi för oss att vi ville äta granatäpplen... så lilla granat experten M och Johanna fick händerna fulla



Thank you for a great night!

What can I say.. I know my chicken



Nazanins special grillade kyckling =)

Torka

Torkan här på bloggen är på grund utav en liten "krasslig" bebis här hemma. Den andra tanden har nämnligen kommit ut i följd utav att lilla älsklingen haft ont.




Bikram pikram

Så nu har man testat på bikram yoga med söta Yalda. Självklart kom jag försent. Så är det... man kan aldrig planera någonting till 100% med en 4 månader gammal bebis. Men tack och lov så förstod Yalda om någon med tanke på att hon har två små söta busungar hemma =)

Först höll vi på att fnittra som två små skolflickor :P

För att ge en review så kan jag säga att det var jävligt skönt för kroppen. Det var inte lika "roligt" som jag hade trott, men en jäääävligt nice workout för kroppen. Men.... alltid ett men! Passet var nära 2 timmar och man måste nästan duscha på plats eftersom att bikram yoga utövas i ett rum som är 40 grader varmt.. så ni kan bara tänka hur svettig man blir. Så resan dit och tillbaka.... för att komma till saken så blir det lite jobbigt med Nicole! Ska nog vänta tills hon blir lite större. Men det var jättttte skönt! Tack Yalda!!



en av de fantastiska poserna som min oviga otränade kropp inte klara så fint som på bilden!

I love you gröt

Kan man annat än älska en skål hemmalagad gröt med massa massa mjölk och kanel och lite socker till frukost... (fast än jag skulle ta d lugnt med kolisarna)?


My sweet sweet baby

Kan man annat än ÄLSKA denna söta lilla krabat?

Det finns så mycket kärlek så att man skrämmer sig själv ibland!
There is nothing I would not do for you my sweet angel!
Här börjar någon lära sig krypa.


Nu har jag bestämt mig

Efter många om och men, såhar jag och M bestämt att vi ska lägga ut bilder på Nicole.
Varför jag ej lagt ut bilder innan och vill göra det nu är faktiskt ingenting jag känner att jag måste förklaraför någon annan.

Så här ska ni som inte sett henne få se vår älskade lilla ängel




Practical joke

Så kan det gå när man sover här...



resten av texterna ska jag nog inte visa.. :P

Pradise fuck

Igår var det premiär för paradise hotel...och ja ja ja jag VEEEEET det är ett sjuktloser program. Men ibland behöver man en dos av sådant när man sitter hemma med en liten söt bebis all day long!

Så anyway... jag satt och tittade på tv, Nicole sov, bror halv tittade och pillade med sin iPhone och M satt och plugga. Sedan hände det någonting jätte roligt

M (framförs datorn i vardagsrummet): Ja shit vad jag har kommit långt fan jag har gjort detta riktigt bra..
En av tjejerna på i paradise hotel: Ah shit jag är så kåt.. ska vi knulla eller?

Rätt som det är så vänder M dator stolen och (OBSERVERA att händerna är fortfarande i "jag skriver på tangentbordet" position) dras av någon kraft från tv:en fram till tv:en och frågar:
- Vad hände här?

Jag och bror höll på att DÖÖÖÖÖ av skratt!! Ja... it's the horny guy power that kicks in every now and then isn't it?

Det är dags för fredagsmys!






Oh my GOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag tror jag DÖR! på riktigt!!!!
Idag gjorde jag någonting så pinsamt så att jag skulle kunna smälta rakt ner i marken.

Jag, M, bror, Nicole och Linux var ute på lång promenad. Vi gick och lekte massa lekar, bland annat sång leken. En ska sjunga och man ska säga låt titeln..haha! Aja... för att komma till den pinsamma biten...

Plötsligt ringer det på min mobil och det är mamma.. så jag går lite längre bak med barnvagnen medan dem andra går och snackar. Under tiden jag pratar med mamma så sneglar jag lite bak och ser ingen  bakom mig... ja gissa vad jag gjorde då... JAG FES!!! En sådan som låter också. Rätt som det är så tittar jag bak en gång till för säkerhets skull och det står en man bakom mig och han vill skynda sig förbi mig med en panikslagen min....OH MY GOOOOOOOOOD!!!!!

Detta är min typ granne.. LET'S NOT FORGET THAT!!!!

OH GOOOD!!!!



Not one of your smartest moves Nazanin

Oh baby I love your curves on my videophone



HOT HOT HOT!!!!!!

How come I'm NOT in bed sleeping and YOU are!

Så som jag förstod igår kväll efter en lång föreläsning om hur trött jag är och BEHÖVER vila och ENDAST bli väckt om Nicole ska ammas och efter det få vila vidare så skulle dette ske jätte smidigt

-JA KLART älskling att jag tar hand om lillen så ska du få vila ordentligt

But how I see it I'm not fucking sleeping and you are you bastard!!!!

your maybe pretty... but right now your a big pile of shit!



sleep destroyer!!!!


Queen mama in the heeeooouuuse

Idag var det dags för lunch och fika med tjejerna. Som alla skrivit i sina bloggar så var det FAAAB!!! Mycket skratt, motivation, gos med Nicole, glädje... och självklart bajs, kiss och amning för min del med =)

Tjejer ni var underbara som hjälpte till med Nicole idag =)

Jag och M brukar ofta prata om vilka bra vänner vi har omkring oss som älskar vår lilla ängel så mycket och hur mycket de erbjuder hjälp och framförallt KÄRLEK!

<3

Men.. någonting roligt....

Monireh: Yalda vad tyckte du om mitt namnförslag förditt bloggbyte?
Yalda: Ja, det var inte bland dem bästa
Vi tjejer: Men vad var dte hon hade skrivit
Monireh: Queenmama (eller nåt sånt as töntigt)
Jag: AMEN HERRE GUD Monireh, Yalda var för snäll med att säga "det var inte bland dem bästa", det var ju hemskt,.... vad fan tror du att hon är... ghetto mamma som rappar eller???

hahahaha.... det är JUST för dessa saker jag älskar dig så mycket sötis!


My girls



Åkte förbi jobbet en sväng idag och träffade mina tjjer. Underbart att träffa er idag mina baby love!!!

All faaat and pregnant

Tänkte bjuda på några bilder från när jag var gravid! Jag kommer säkert sätta upp en del bilder under bloggens gång som funnits med i min gamla blogg adress... but hey... life's shitty, get over it!





that's it for this time =)

I miss!!!







(snodde bilderna från Monirehs blogg)

Detta var en kväll jag sent kommer glömma!!! Detta var någon gång i början utav juni år 2003! Oh my goooood så länge sen!!! Love you girls!!!

One all included to go please!

Oki... first of all, ikväll var första kvällen jag var utan Nicole helt och hållet. Vi skulle titta på en film på bio, mamma, syrran och jag. Ja... det var ju nervigt och när jag väl lyckades slappna av under filmen och "inte tänka" på att jag inte är med Nicole så kom det upp en scen med en söt liten hundvalp... klart jag började tänka på min baby då!

Nu är jag iallafall hemma och M hade tagit hand om Nicole så himla bra =)

På väg hem så skulle mrs driver visa sina skills... hahahaha... eller hur syrran?? Nej men skämt och sidor..

M har nu tvingat mig titta på as äckliga videos på youtube... typ nåt med att man kan få en larv som växer i kroppen som man ska DRA UT med pincett... fy fan!!!

By the way.. jag åt en hel rulle center själv ikväll... not so great ha??

Såg förresten filmen funny people. Jag tyckte att den var jätte bra men syrran tyckte inte lika mycket om det.. men det passade min humor tyckte jag :D

Surpriiiise!!!

Idag fick vi den bästa överraskningen!

Jag sitter på sängen med Nicole i mitt knä i gästrummet hemma hos päronen och tittar på tv, rätt som det är så hör jag någon prata med mamma och pappa i köket sedan poppar syrran fram!!!!! Tänk att hon färdadts från halva klotet utan att säga nåt bara för att överraska oss... and she sure did!
Jag blev så glad och chockad så att jag började gråta... *cheeeezeeeee*

Så dessa få få få dagar hon är här ska jag utnyttja rejält =)

Förresten... hittade en bild.. visserligen inte a really great one.. men vad tycks om hårfärgen? Funderar på att färga det ungefär sådär igen... hmm.. but I don't know.. vad tycker ni?



haha.... real fucking ugly pic.... men kolla på hårfärgen!!

It's ALL GOOOD

Jag vill bara säga att förrigår så upptäckte vi att Nicole har fått sin FÖRSTA TAND!!!! AHHHHH min lilla lilla lilla lilla flicka har blivit lite större. Älskade vännnnnnnnnnn!! Min 3,5 månader gamla bebis fick sin första tand, hahaha vad SJUUUUUUUUUKT!!! Världens sötaste lilla tand som tittat ut. Gud det går så snabbt.. det är nästan lite läskigt!

Vad jag ÄLSKAR min söta ängel!!

Typ såhär ser det ut



(lånad bild)

Sick sick sick!

Ont i armen var vistt inte den enda lilla "vanliga" bieffekten jag fick utav vaccinationen. Led och muskelvärk, feber, frossa och allmänt KASS!! Stackars Nicole har även varit kass idag! Tur att man är hos mamma dessa dagar så att man får lite hjälp, vila och god mamma soppa.. hihi!

Svininfluensan, Influensa A

Förra veckan fick jag ett brev hem om att tisdagen den 10:e November mellan kl 08.00-11.00 finns det möjlighet att vaccinera mig på min vårdcentral.
Så... gjorde jag det idag?

Here is the thing. Jag och M har diskuterat fram och tillbaka angående om vi ska vaccinera oss eller inte.

Här är iaf min summering på plus och minus listan för om VI skulle vaccinera oss eller inte:

+
* vi har en liten bebis som absolut inte kan vaccineras ifall hon skulle smittas utav oss
* det är ju bevisat att det ska funka upp till 90%
* vi ska åka på semester till jul och man vill inte utsättas på planet eller på sin resa utomlands
* om det funkar så minskar vi risken till att det ska bli "mass smittning" i världen


-
* BIVERKNINNGAR! Nu menar jag inte dem vanliga, ont i armen, feber och kanske lite avdomnade fingrar el så... nu snackar jag om typ såna biverkningar som de stackars kvinnor fick utav p-piller efter 30 år, kallbrand och amputering utav kroppsdelar!
* viruset kommer ändra form och man får influensan iallafall

Detta är iallafall dem sakerna som vägde mest för mig... och jag ska säga att.. om det finns mista lilla chans till att jag ska kunna hindra lilla Nicole från att bli smittad  (från oss iaf) så tar jag den.

Så.. idag vaccinerades jag runt 10 tiden... och hittills så har jag bara fått ont i armen och jag håller tummarna för det bästa!

Kärlek



Jag, Negar och Monireh

Satt och tittade på bilderna från min överraskningsfest som min älskade M anordnade till min. Gud vilken dunder fest han hade ställt till med... fan vad jag älskar dig!!

Anyway.. satt och tittade på denna bilden på oss tjejer.. och Iäll say... man känner verkligen kärleken rusa ut ur dator skärmen.... this is real love! 12 års vänskap är bara en början på vår resa tjejer!!!

It's about fucking time!

Nu får det fan ta mig bli SKÄRPNING!!! Jag MÅSTE bli fit!!! jag okar inte längre med denna slappa kropp! Jag säger inte att jag är fet eller så, men minst en 5 kilo måste bort... sedan är det träning som gäller...
Fan att man är så lat.. why man whyyyy??? Jag känner verkligen hur svag och trög min kropp är när man är så otränad som jag är. Dessutom måste jag träna ryggen för att jag hade sådan fruktansvärd foglossning under graviditeten och mina ryggbesvär är ännu inte borta =(

Nä... nu är det FAN ta mig skärpning!

Jag personligen tror på detta om att man faktiskt kan loose a pound or two om man håller sig borta från kolhydraterna någorlunda. Så från och med imorse har jag börjat med min low carb eating! Jag menar, en gotte gris och matglad människa som jag kan ALDRIG banta.. jag är för glupsk för det. Mat är ju fan en ev de stora njutningarna i livet, men bara för det behöver man inte äta skit.
Dessutom så är det viktigt att hålla en sund kost när man ammar anser jag.

Oki... vi får se hur det kommer gå

Frukosten började bra iaf!

 

Mys pys med farbror Amir



Amir.. du ska veta att du är helt underbar.. one of the kind and we love you for that!

Happy fathers day my sweet darling

Idag firar vi självklart my old daddy, men idag firar vi M för första gången... första farsdag!
En bättre pappa kan man bara önska sig... du är en underbar pappa till vårt barn min älskade man.
Daddy daddy daddy..... jag önskar att vi som en familj får fira många många farsdagar till framåt över.

Vi är jätte stolta över dig papsen!


Life is good

Syrran kom inte dess värre. Jävligt tråkigt, såg så mycket fram emot det!

Men men, har varit med mina älkslingar Monireh och Negar i torsdags. Man får sig alltid en rejäl "boost" näst man träffar dem!

Monireh och Nicoles hand



my stylish baby ;)



Min älskade man som bakat med kärlek.
Hade en "dinnerparty" igår kväll men familj och släkt... jätte roligt och mysigt.
Jag visade min persian food skill :P och älsklingen skuille baka för sörsta gången, and damn så duktig han var... värsta festliga tatrletterna med hemma gjord crust, citron kräm och massa bär =) Love you hun... and hate you for making me fat you bastard!!!!

I don't blame her

Om hon kunde tala skulle hon nog säga: SLUTA FOTA MIG ALL THE TIME!!! Med tanke på att hon rynkar på pannan och drar filten över ansiktet när jag försöker stoppa om henne.



Syster Yster

Imorgon kommer min älskade syster och jag längtar så mycket så det faktiskt pirrar i magen, längtar tills hon får träffa Nicole! Hon brukar alltid "skoja" (yeah right) och säga, hur kan du och M som är så fula ha fått en sådan gullig bebis? Ja det undrar jag med :P

Idag har jag lämnat hemmet EN gång och då skulle jag rasta Linux och samtidigt handla någonting från mat affären nedanför oss, vill ännu inte ta ut lilla Nicole då hon verkarfortfarande vara lite lite krasslig.

Men i detta ruskiga väder får man mysa till det för sig själv så att man inte MÖGLAR!



Lite sago/sång stund för Nikke pikke



mmm...this is dangerous. en mycket GOD present utav min älskade Johanna!



den här lill killen har gosat jätte mycket med lill tjejen idag!


If there is bad there is good

Jag vill bara säga att det självklart finns stunder då man vill hugga skallen av varandra, visserligen har det funnits tillfällen då saker och ting flugit in i väggen och kanske "råkat" lämna små hål och skråmor, sjäääälvklart har vi skrikit så rösten inte funnits kvar.. MEN....

...NUUUUU står min man i köket och lagar wok och soppa efter att städat lägenheten, rastat hunden och arbetat hemifrån! Now beat that bitches!!!

Ne skämt å sidor... man ska inte glömma att berömma och uppskatta dem bra stunderna... för ibland känns det som om att man BARA hakar upp sig på dem dåliga!

Tell me where you got your lips from... I got it from my Mamaaa



Det är så SJUKT häftigt att man utav kärlek (och lite hanky panky) kan skapa en människa som du sedan ser dina egna drag hos, it's something I'll tell you!

Min älskade Nicole har blivit lite sjuk... så vi har haft mycket "situation kräk" if you know what I mean!!!

Nu ska jag återgå till att ta hand om min baby love!!!

Halloween

Sorry för torkan men M's syster har varit nere och hälsat på från Stockholm så vi har umgåtts med henne.

Anyway... vi skulle på en jätte fin coh glamourös födelsedag/halloween party.
När alla prooops var inhanldlade och jag hade sminkat M och hans syster kände jag bara hur jag ville kräkas och svimma på en och samma gång. Ja... det slutade med att de åkte och jag var hemme och sov... hade visserligen sömnbrist, så är det när man har en liten plutte på 3 månader =)

Här får ni en bild på mitt halloween verk




Det ska föreställa en zoombie om ni inte har förstått det =)

RSS 2.0