Kan man annat än ääääääälska denna underba...

img_0421 (MMS)

Kan man annat än ääääääälska denna underbart snälla prinsessa?


Sitter ensam hemma med Nikke, resident evi...

img_0429 (MMS)

Sitter ensam hemma med Nikke, resident evil filmen, Linux som vaktar och bara allmänt jäääävligt förkyld. Tur att Nikke förgyller allt! Sedan kan man inget annat än älska Linux som spänner sig som en doberman och springer och morrar framför dörren så fort han hör nåt. Hihihi


Vila i fred

För några dagar sen så fick vi ett tråkigt samtal från Iran. Min morbror har gått bort.

Min älskade morbror, livet blev alldeles för kort och orättvist mot dig.
Jag önskar så himla mycket att jag hade hunnit åka till Iran och träffat honom och låta honom träffa Nicole innan detta skedde. Detta visar bara att livet är för kort och man ska inte skjuta på saker och ting. Jag ska definitivt försöka åka till Iran så fort jag har möjlighet för jag vill MER ÄN ALLT att MIN älskade kära mormor ska träffa Nicole.

Tycker så himla synd om min mormor, och alla mödrar för den delen som får se sina barn lämna denna värld innan dem själva.

I vår familj är vi inte så himla känslomässiga, har sina för och nackdelar. Vi försöker alltid vara sååå starka för varandra.. så starka att man bara förtränger vart enda liten känsla av sorg som man har i kroppen. Men att se sin mamma tappa andan och all kraft i benen när hon får höra att hennes bror har dött för två timmar sen... fy fan!

Livet är verkligen konstigt... min morbror överlevde en svår cancer kamp och många sjukdomar, men att hjärtat skulle svika honom helt plötsligt...

Jag träffade honom sist för lite mer än sex år sedan när jag var i Iran, och varje gång jag tänker på honom så ser jag honom så som han såg ut första dagen jag träffade honom igen hos mormor.

Jag blir SÅ LEDSEN när jag tänker på honom, ja...

...jag är ledsen, men han... han är inte längre här!

Jag kunde tyvärr inte träffa min morbror on regular bases men ändå känner jag sjukt mycket sorg... som om att vi träffades hela tiden.. vet inte varför.

My kinda summer

AffUNC3VhU3ZCop#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


I'm in jail

img_0363 (MMS)

I'm in jail


Hej jag heter Nicole och jag kan åka heeee...

img_0378 (MMS)

Hej jag heter Nicole och jag kan åka heeeelt själv i vagnen, så stor har jag blivit :)


Har varit på en helt underbar middag hos s...

img_0419 (MMS)

Har varit på en helt underbar middag hos svärmor (är fortfarande här) med mumsig persisk mat. Oh men I'm gonna stay FAT foreeeever! Jävla shitte då! Varför ska vi perser bara såna jäääävla suckers för ris!? Alla har jäst och INGEN pallar gå ut och partaja! Jag måste säga att det är illa när den enda som är på hugget är mamman i gänget.... Hahaha!


Sitter med mina underbara systrar och kack...

img_0418 (MMS)

Sitter med mina underbara systrar och kacklar som höns. Är en sådan dag som man känner att man är glad över att man har hittat så underbara vänner.  P.s nu blir det mkt uppdatering med mobilbloggandet. Hoppas att ni inte tröttnar :)


Testar att mobilblogga, bilden visar värld...

img_0366 (MMS)

Testar att mobilblogga, bilden visar världens godaste saffran rispudding


Love'em

Innan jag VERKLIGEN lägger mig hittade jag några gamla underbara bilder som jag bara MÅSTE visa



Gita och Natalie i sina unga dar... SOCKERTOPPEN!!!!



Martin och Linux
Martin är en liten pluttefis.. så söööööööööööööööööööt!!! detta är i vår gamla studentlägenhet på rönnen



snygg sminkning :D



Taget för ca ett år sen, 9 April 2009, min och M's sex års dag... var ute och åt! Helt underbar kväll fram tills jag fick sjuuuukt ont i magen och vi fick lämna halva maten och sticka hem, haha!





M leker trendig mamma... HAHAHA!

Oki that's all for now... och glöm inte... kommentera fråga.. make noise

Förändring

Nu känner jag att jag vill göra min blogg mer intressant. Alla bloggar för olika anledningar.. and I got my reasons =)

Vill få in mer om min vardag... mig själv, mitt liv, barnuppfostran, mode (när jag väl blivit smal och kommer shoppa loss), SMINK SMINK SMINK!, Träningg/diet, framtiden osv...

Men jag måste dock erkänna en sak!! Jag träffar folk STÄNDIGT som jag inte har någon som helst kontakt med som säger att de läser min blogg, vilket gör mig jätte glad.. MEN!

VARFÖR LÄMNAR NI INGA KOMMMMMMMENTARER??? Självklart vill jag köra min egen grej med bloggen men om man har läsare ska man väl vilja ha dem kvar... jag vill ju veta vad ni tycker och så. Självklart fattar man ju att alla inte vill "avslöja" sig själva.. men herre gud... hitta på ett namn eller var anonym!

Men till er som lämnar kommentarer: TACK!!! Jag uppskattar det verkligen!

Aja... nu börjar det bli sent och jag måste hit the sack!

I'm baaaaad I know!

Ja bla bla bla jag är skit dålig på att blogga!

Min syster är och hälsar på från Dubai så man vill ju utnyttja varje sekund =)

Men en snabb uppdatering





Har sminkat och stylat söta Tara.. observera.. detta är minus läppar





Har firat persisk nyår för första gången hemma hos oss jälva.. mamma, pappa, barn, hund och ett nytt vardagsrum =) Jätte mysigt



Varit på "eid didani". Persisk tradition säger att de yngre ska hälsa på de äldre i deras hem efter det nya året =)







Sedan har det varit en MASSA "sister time"



Nicole dansar..på riktigt!



och självklart en massa "Nicole time"...always!

juste ja....



färgat min hemska utväxt och ögonbryn..HALLELUUUUJA =)

Så... liten uppdatering iaf =)

Imorgon är det dags för lite bästis time sedan middag hos svärmor och kanske lite rajtan tajtan på kvällen, ja... lite PARTY då! Vart fick jag rajtan tajtan ifrån?

Is it true?

Är det verkligen våren som är påväg eller bara massa lurenderier som kommer uppifrån?

Idag när jag var ute och promenerade med Linux så kände jag för FÄRSTA gången på VÄLLLDIGT LÄNGE nåt så underbart... jag kände en varm skön vind, solen som faktiskt värmde i ansiktet och man kunde titta upp och se en klar blå himmel! Jag bara LÄNGTAR till att få SLÄNGA av mig vinterjackan och använda mina fina vår plagg!



den här från Burberry is to die for

Gud vad konstigt!!!


Ibland är livet konstigt, ibland är människor konstiga och ibland hamnar man i en konstig situation!

Jag är bara glad över en sak... that me and my man have each others back and nothing can break ussss =)

....It may not mean nothing to yall
but understand nothing was done for us
so we dont plan on stopping at all
we got this shit forever man, ever man, ever man

and she is what was made out of forever







så ser man ut efter att ha haft vattenkrig med sin zippymugg




He is crazy...and sooo right!

Efter att jag tittat klart på 2012 så vänder jag mig om till M med en sorgsen min och säger:

Tänk så stämmer det? Tänk så är 2012 det året jorden ska "gå under"?

M: Amen snälla, säg inte att du tror på sånt? Enligt vem ska detta hända JUST 2012?

Jag: Ja... INDIANERNA!

M: Om indianernas framtidsvisioner skulle stämma så korrekt så borde dem ju fan ha sett att den vita mannen skulle komma och utplåna dem och gjort nåt åt saken!!



Hej jag heter Mahyar och jag är SÅÅÅ SMART!!!

It hurts.. and I LOVE IT!

Igår var det träning som gällde. När jag träffade min instruktör började han med frågan: Är det någonting speciellt du vill uppnå med träningen, några speciella kroppsdelar som ska tränas extra mycket?

HA....HA!

Sedan svarade jag: JA! Lyssnar du nu för det är jätte viktigt att du får med allt

Han: Ja!

Jag: Ser du armarna? Vad är detta? detta ska BORT... MINDRE OCH FASTARE! Magen hänger ju som en lös extra bit som inte borde vara på kroppen, den ska BORT! Plattas till och bli HÅRD! Låren ska sugas in och bli fasta! Rumpan och bakom låren..ja, vad fan är detta?? kan du svara på det?

Han: ehh va?

Jag: Ja Rumpan och baklåren är DEFORMERADE, förstår du det? Dem ska in upp och BORT!!! I wan's my pretty ass back!!! Sedan viktigast av allt... JAG VILL GÅ NER I VIKT!!! Åh juste ja... jag HATAR att springa.. så sätt mig inte på löpbandet (fast än jag vet att det är det som bränner mest)

Han: :O

Men sedan kom vi fram till att vi ska klara detta, även om det kommer ta sin tid!!



I can only wiiiiish!!

YESSSSS!!!

ÄÄÄÄÄNTLIGEN har jag fått tumamrna loss ur arslet!! Imorgon har jag tid med gyminstruktör! Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Det hela började med att jag satt och gnällde om att jag är sugen på rose garden och M satt och mobbade mig för att jag är en sådan gotte gris! Sedan så började jag säga ja men jag komemr bli sååå smal, tusen gånger smalare än dig och då komemr du bli avundsjuk. Bla bla blaaaaaaaa sen fick jag spel och ringde gymmet och bokade tid!

I'M GONNA GET YOU M!!!!! MOHAHAHA!!!!

Svenska Hollywood fruar

Ahhhh så roligt program!! Asså jag akn inget annat än asdigga Anna Anka! She is something I'll tell you!

Men dem nya.. dem två nya som de visade igår... ja hon där Peivi eller vad hon hette... uuuhhhh gud jag ryser i kroppen när hon gick omkring när med sin leopard CAMELTOE!!!



Cameltoe woman!

Yesterday

Igår var det dags för läkarbesök till nicole igen. Vet inte om jag har sagt det förut men hennes högra öga har en lite för trång tårkanal och det innebär att det rinner tårar från ögat och ibland blir det lite kletigt. Vi har uppsökt läkare och sagt till barnmoskan tuuusen gånger men de säger bara att det kommer gå över utav sig själv! Stackars liten!

Så efter läkarbesöket med återigen samma svar.. det får gå över utav sig själv, så tog vi en runda på stan. Igår så tyckte jag att jag förtjänade lite saker... bland annant riktigt fiiiina och goooooda chokladpraliner och ett par jeans hihi =) visar jeansen sen



Jag år faktiskt bara två, dem två andra var M's!

Sedan åt jag och M på Mc' Donalds och efter maten körde vi sten sax påse om vem som skulle byta blöja.. och jag förlorade vilket gjorde att jag blev sjuuukt irriterad, eftersom att M är en DÅLIG VINNARE som ska rubbbbbb it in your face! Efter blöjbytet fick jag syn på detta i min bricka



Jävla bajskorv!

Sedan mötte vi upp farbror Mazzy för en liten shopping runda och en fika





Väl hemma blev det MÅNGA avsnitt utav den nya serien Cougar town... helt ok faktiskt =)

Vänner kommer och går men dem äkta består!

I lördags hade vi världens mysigaste dag, återigen med mina tjejer!

Babak och Monireh kom och hämtade upp lilla familjen här och vi begav oss till lilla stan! Killarna gick iväg för att titta på fotboll and drink beer!

Efter en skön promenad i stan med reprisinslag från fredags festandet  så hamnade vi på gökboet och åt lite maaaauuuuud som skåningarna skulle ha sagt! Helt ok pasta fast efteråt fick både jag och Monireh lite ont i  magen. We had a wonderful time och sedan dök två fyllisar upp!

M och Babak... hahaha!

Lilla Nicole satt och charmade iväg killarna som satt bredvid oss!
















Nicole flörtar med killarna bredvid, hahaha!


Crazy night out!

I fredags var det dags för girls night out! M var hemam ensam och tog hand om Nicole, vilken underbar man man har =) medan it was PARTY TIMEEEE!!

Kvällen började med lite mys pys hemam hos Moi



Sedan var det off to barrunda på lillatorg (virgin drinks för min del) sedan var det disco tiiiime!
Vi hade såååååå roligt GUUUUD! Jag kan nog räkna upp gångerna som jag Monireh och Negar INTE haft kul på en hand! Vi tre tillsammans kan inte bli annat än en sjuk crazy CRAZY night!

Nattens roligaste dialoger:

Störig Alban: Men tjejer ärligt nu, vart komemr ni ifrån?
Monireh: Afghanistan
Negar: Pakistan
Jag: Pluto!!!
Störig Alban: Va... Pluto? Vart ligger det??

HAHAHAHAHAHAA!!!

Tack för en sjuuuk och rolig natt mina chicas!

Ni trodde inte att "Mamman" hade det i sig frotfarande va? ;) Hihi..


Oh my god Becky look at her BUT!

Kan någon komma hem till oss och ta bort fritösen... M lagar as goda jumbo fries VARJE DAG!! Svag som jag är äter jag också...VARJE DAG!!! Lönt att inte äta chips och socker!!!

HJÄÄÄÄÄÄLP!!!


He's something I'll tell you!

M- Åhhh baby du var så himla söt den dagen då jag knäckte huvudet på aq-va-kul
Jag- Jasså varför var jag söt? Du knäckte ju fan huvudet!!
M- Ja men du grät och var så orolig för min skull. Inte för att vara så men det visade ändå hur mycket jag betyder för dig, du är ju inte the crying type precis
Jag- Haha ja gud jag var så himla orolig för dig
M- Vad tänkte du då?
Jag- Det kändes som om att du skulle dö... det kändes HEMSKT!
M- DÖ??? Ok!? Fan vad lite du grät isåfall!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Medan ni sov...



Finns inget vackrare än synen utav Nicole som dras till sin pappa så fort hon blir lite orolig i sömnen

My darlings!

Flower power

Har varit vaken sedan 07.00... och INTE för att Nicole väckte mig. Sedan var jag så rastlös och då fick jag för mig att ställa till med en ordentlig frukost med blom-formade pankakor, bacon, ägg och te.



Det här lilla lilla stekjärnet har jag köpt på bolagret tror jag för länge sedan... men har aldrig testat det förrän idag.. och den var gryyyyymt bra!



...självklart med lönnsirap...muuuuums!



Ja man har fullt upp!

No words!


Mobile picture update

Tömde mobilen på lite bilder jag tagit och även bilder som jag sparat på min mobil

Nicole doin the funny face

Linux as a young fella'

Världens sötaste prinsessa

Ohlala

At Cavalli bar in Dubai

Me and sis at Cavalli

Världens sötaste busunge

Piccaboooooo

M's wish came true!

Ända sedan jag och M flyttade ihop, vilken är 5,5 år sedan så har han sagt att han vill köpa en fritös. Jag har alltid motargumenterat och gjort allting för att INTE skaffa en fritös. Jag HATAR lukten utav friterad mat... allllltså HATAR det! Jag steker inte ens mina bacon... lägger dem i ugnen.

Anyways... efter alla om och men i dessa år så vann han idag. För idag mina damer och herrar så... kom vi hem med en fritös! Måste docj säga att jag aldrig ätit så goda hemlagade pommes hemma som jag gjorde idag med hjälp utav fritösen :p

Vi håller tummarna... hoppas att jag inte luktar gatukök med dålig vetilation nästa gång någon hälsar på mig med en kram! (Hoppas ingen sniffar efetr flott lukt nu bara för att jag skrev så... AH detta blir ju bara värre)

...Aja.. skulle jag någonsin lukta friterat så vet ni att det är M'S FEL!!!!



Lazy azzzzz

Varför VARFÖR kan jag inte få tummarna loss ur gumpalallan och börja träna! Usch jag är så sjukt hemskt missnöjd med min kropp men ändå känns det som om att jag gör jack shit about it! Oki skit bra med promenader men båda du och jag vet att det inte kommer göra wonders!!! AHHHHH jag blir galen och KNÄPP!!! Jag är en sådan bortskämd människa som verkligen måste tycka träning är roligt annars känns det som om att jag inte kan göra det!

Em gång i tiden dansade jag minst 2 ggr i veckan OCH gymmade samtidigt....WHAT HAPPENED TO THOSE TIMES??? Nu är man a lazy cow! Hahaha!

Ja.... buhuuuu!!! Mitt eget fel så I better get my shit together!



Blup blup...

One day

Jag har ALLTID älskat Bentley ända sedan jag var en liten shitte! En vacker dag kommer jag hämta upp min dotter från skolan drivin' a BENTLEY!!!



Bentley continental omgjord utav mansory

Helgens bravader









Tack för en underbar kväll

I made it!

2 veckor utan socker eller snacks =) Vad tyyyyyyycks??

Det konstiga är att jag inte har gått ner ett endaste kilo... men jag ser att min mage har blivit liiiite lite pyttelite plattare... men fan... det står ju stilla på vågen!!

En annan sak jag har börjar med är att ta riktigt långa promenader varje dag. Igår t.ex. så stack jag bara ut själv utan barn, man eller hund! Lyssnade på musik och bara gick och gick i det hemska ovädret... och det var SÅÅÅÅÅ SKÖNT!!

Nu har hela familjen ätit klart sin frukost.. världens godaste mackor med gouda ost och massa skivade gurkor på... och som vanligt min älskade "shir chai", te med mjölk.

Bara så att ni vet så har lilla söta Nicole förvandlats till en söt liten hulligan :P Hahaha!

Morgon te i makens kopp medan hulliganen rullar för fullt



HULLIGANEN!!!













HAHAHA she is one crazy little shitte

RSS 2.0