Mat mat mat

Jag älskar långa fina välvårdade naglar, men... det är SÅÅÅÅ skönt att trycka på knapparna på tangent bordet med kort klippta naglar!

Idag har jag varit och handlat lite "nyttiga" saker. Mandlar, valnötter, gojibär, torkade plommon, mörk choklad m.m. Massa mumsiga saker som man faktiskt kan äta med GOTT SAMVETE!

Sedan har jag varit och handlat hos asiaterna... M ska förhoppningsvis laga thai gryta, och jag kan med lättt säga att han lagar världens godaste thai gryta... I LOVEEEEE!!!!

Det känns som om att allt jag skriver om är mat... ja jag är ju en gam så!

Juste, har gjort annat nyttigt icke mat relaterade saker idag. Följt med mamma till läkaren, handlat en söt cd spelare till Nicoles rum och hämtat massa nya burkar från neonatal avdelningen på BB. Donerar bröst mjölk till sjukhuset.... hmmm... så det var ändå lite mat relaterat ju!
Ja, nu ska jag gå och pumpa bröst mjölk för mina tuttar kommer kaaaanske att explodera vilken sekund som helst!!!

Piss out!

I love my....



...världens sötaste body, inköpt i Dubai... som 95% av alla Nicoles kläder. Fick det som present till Nicole av syrran & mamma!


Dagens tips!

Visst är left over pizza as slibbigt att värma i micron och det blir torrt och äckligt i ugnen.. so here we go people

Sätt pizzan på en stekpanna (heslt teflon) på medel värme så kommer brödet bli krispigt och pizza fyllningen saftig och god.

Att jag sitter här och skriver om hur man värmer upp left over pizza är dock lite to much...hmmm!!!!

I gotta feeling...

Jag var så duktig igår kväll och städade undan en massa som jag skulle ha gjort nu på morgonen... har ju blivit en riktig jävla husmor känns det som, ja... förutom den biten då jag svär!

Så jag började dagen med att ta Nicole och Linux på en lång promenad, passade på att gå till djuraffären och köpa ett nytt flexikoppel till Linux... på väg hem började det SPÖ REGNA och jag och Linux var genom våta när vi kom hem, bara lilla Nikki som klarade sig, and that's what matters so..!!!

Nu har jag avslutat dagens motion med Nicole, idag blev det en massa dans till black eyed pease låtar, mas good!




Den tråkiga utsikten


Dagens tips!

Till alla er som har en liten bebis där hemma liknande min som växer som fan på längden men ej så jätte mycket på bredden...





body förlängare... hittar ni på www.onetex.se

Nu ska jag dricka den största koppen med te som jag bara kan hitta här hemma och förmodligen gå upp var femte minut inatt och kissa!

God natt!

Vit lögt

Satt och fyllde i Nicole's "boken om mig". Ni vet en sådan där bok där man fyller i massa söta saker om sin bebis de första året. Efter några sidor kom jag till ett kapitell som hette "Om mamma och pappa". Där skulle jag helt plötsligt fylla i hur, var och när jag och M träffades...

detta är vad jag skrev




....YEAH RIGHT säger jag bara... egentligen borde det ha stått:

En 17 åring och en 19 åring som var as packade med massa hormoner som var missplacerade träffades på ett slibbigt discotek medan din pappa faktiskt hade en annan flickvän då och din mamma trodde hon var Queen Latifah och påstod att ingen kille skulle få henne till att "fall in love" iklädd dem tajtaste jeansen som började vid tros kanten.... hmmm..... NO I DON'T THINK SOOOOOOO!

Vad är det nu man brukar säga.... jo juste ja... DON'T PoKE THE BEAR!!!! Vill ju inte skapa tonårs problem innan man ens kommit dit!!!

Grattis min ängel

Idag är det den 25/10 vilket innebär att Nicole fylle 3 månader idag =) Min lilla putte nutte, my love, my everything! Att man kan älska någon på detta sätt är ju sinnessjukt. Att Nicole har kommit till denna värld och blivit vår dotter är det bästa som hänt i mitt liv! Jag tackar för detta mirakel varje dag!



Nicoles sötis strumpor, inköpta i Dubai.

korv i käften

Ikväll kom M hem från affären och sa: jag ska laga korv baguette, och jag svarade oki vad gott men jag är inte så hungrig så jag vill bara ha en liten baguette eller en halva. After all, baby kilona rasar ju inte av sig själv. Visserligen har jag ätit som en hungrig björn som kommit ut ur ide varje dag men nu får det fan ta mig vara NOG!!!

Men säg mig.... how the fuck am I gonna loose my baby fat when I have a man who show's love by making food...



...ALOT OF FOOD!!! Inte nog med en baguette festival så fick man curly frise och coca cola till.

Men stolt kan jag säga att jag åt en tredjedels baguette... och lite curly shit and some koks drink!!!


This is my boudoir!!!

Ny blogg, ny start, nya äventyr, nya läsare (hoppas jag). Nu mina vänner ska jag leverera, I'll promiss you that!

Men kom ihåg att jag har en liten bus unge på 3 månader som man alltid kan skylla sin lack of commitment på om man råkar halka in i någon torka ;)

Så det är här jag ska köra en cheezy kontakt annons liknande introduktion, so here we GO!!

MOI!!! Nazanin Yousefi. Nybliven mamma på 24 år. Make up artist, stylist, fästmö, dotter, syster, vän, hund ägare, mamma ledig och en massa annat som kommer visa sig under bloggens gång.

Bor i Malmö i en lägenhet med min fästman, vår 3 månader gamla dotter Nicole och vår söta dvärg pinscher Linux.

Jag kommer blogga om ALLT och INGET!!!!

Jag ska försöka hålla bloggen intressant genom roliga inlägg och "home videos ;)"

Så... nu har ni hittat hit och jag hoppas att ni sparar min adress i favoriter... after all this is were I confess.







... hoppas att ni förstår att jag skojade angående home videos... klart fan att jag inte visar dem för er :P

http://somethingofaconfession.blogspot.com <----- min gamla blogg ifall ni vill få lite bättre insikt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0