Hahaha

img_0688 (MMS)

Hahaha


Finns det något bättre sätt att börja dage...

img_0687 (MMS)

Finns det något bättre sätt att börja dagen än med ett rent hem, en kopp "rensande" te och sex and the city! Äntligen har jag fått tillbaka min Box efter att Negar har haft den i HUNDRA år bokstavligttalat!


This weekend!

Ännu en underbar helg!! Denna helg har spenderats med vänner, familj, fotboll, god mat, fint väder, aktiviteter och lite sex and the city. Nu ska jag städa hela köket, rensa alla skåp, sätta in våra nya tallrikar och glad. Ska bli SÅÅÅÅ SKÖNT! Finns det någonting bättre än ett rent, fint och organiserat hem??

Lite bilder från helgen























This is life, this is love!






My man can cook I'll tell you!!!



Alltid lika gott, lika nyttigt, lika kärleksfull mat! Thank you for that my love!

Entrecôte, medium rear
Béarnaise sås
Skysås
Smörstekta tomatskivor och sparris
Färskmalen grön och rosépeppar

He never stop suprising me, does he now?

M är bara sä jäkla knäpp ibland! Man vet aldrig vad som står näst på hans "prova på" lista i hjärnan hans! Nu har han fått för sig att testa tillvekra eget snus..hmmmm!!! Man akn visserligen köpa alla tillbehör och recept på nätet, så får man hemskickat ett kitt, sen är det bara till att blanda baka å blabla blaaaaa!! En process som tar ca 2 dagar! Luktar konstigt i hela hemmet då den ska stå i ungnen i 12 TIMMAR FÖÖÖRSTA rundan!!! Känner liksom att jag inte vill vara här med Nicole när han ska trixa med den ikväll när den är färdig bakad, plus att han får ett nytt spel hemskickad som han längtat efter i hundra år.. så det blir Lund hemma hos Monireh för min och Nicoles del =)

Hoppas han inte bränner ner köket bara, haha!

Men men... that's why I love him, han är inte precis den förutsägbara. Kanske därför vi kunnat stå ut med varandra i sju år!



...kolla vad glad han är för sitt snus!!!



...lilla sötis!!

Ananas





Lärde mig utav Jamie Oliver att man vet att en ananas är mogen och söt om man kan dra av dem bladen där uppe (dra uppåt mot en själv) och den ska lukta "söt". Det stämmde kan jag konstatera!!

Jag som ÄLSKAR ananas.... tyvärr kan jag inte äta to much of it, får någon slag utav allergisk reaktion på tungan... jätte obehagligt =( Samma sak om jag råkar äta för mycket kiwi. Igår... blev det för mycket ananas för min tunga kan jag lungt säga!!!

P.s. ananas är jätte bra efter maten, smälter ner maten bra!!

Snart kommer mina busungar till Sverige! S...

img_0645 (MMS)

Snart kommer mina busungar till Sverige! Sist dem var här så var jag höggravid så med andra ord inte så mobil! Har planerat massa skojjiga aktiviteter inför besöket. Längtar såååååååååå mycket! Har saknat dem så mycket!!!!! Världens busigaste sötisar men världenst goaste! Men men, det viktigaste med riktigt aktiva barn är att de är i gång. Ska göra mitt bästa fast än jag inte är lika aktiv som dem!


This is how I drink nu coffe! Svagt bryggk...

img_0643 (MMS)

This is how I drink nu coffe! Svagt bryggkaffe med en skvätt grädde! Yummyyyy! Har blivit helt kaffe gaaalen ju! Jag som inte varit någon speciellt kaffe person! Det är Jalehs fel, hon får kaffe verka så gott och nödvändigt :)


Den här busungen skrek så mycket under lun...

img_0634 (MMS)

Den här busungen skrek så mycket under lunchen. Många arga barnhatande blickar kan jag lova!


Ännu en underbar dag ute i det fiiiiina vä...

img_0635 (MMS)

Ännu en underbar dag ute i det fiiiiina vädret med mina sötisar :) vi åt lunch på stek house på lilla torg. Måste säga att det var otroligt bra service om man jämför med hur jävla dryga vissa av dem kan vara (som jobbar inom restaurangerna på lilla torg).  Jag beställde kalvfärs biff med grönsaker och sallad. It was good. Sedan tog vi en fika på espressohouse hansa. Jag gillar inte espressohouse så mycket med det är jävligt bra om man har barnvagn då det är stora öppna ytor. Sedan avslutade vi med lite spaning på stan :) nu ska jag sova då jag varit uppe sedan 05.30. Ska först dricka mitt magiska te. Teet som sköljer ur all skit :) godnatt


Babak och Nicole lekte hattleken på stan idag

img_0637 (MMS)

Babak och Nicole lekte hattleken på stan idag


Lilla Divan!

img_0640 (MMS)

Lilla Divan!


amir





Amir kom...med onyttigheter... fy fy! Alltid lika roligt att se honom dock =)

Möhippa / Svensexa Jag vet inte hur ni ...

Möhippa / Svensexa Jag vet inte hur ni känner mina älskade miljon läsare :p men detta är MIN åsikt om dessa "aktiviteter". Möhippor, WOW jag FATTTTTAR inte hur fan man kan tycka det är roligt att klä ut sin vän till en FÅNE och ta ut henne på stan och hon ska tigga pussar av främlingar. Men UUUUHHH!!!!!!!!!!!! What's the point? Eller klassiker för killar, strippor och att de ska bli AAAASSSS packade och bli uppmanade av polarna att hitta på massa idiotiska (otrohets relaterade saker oftast) saker som han säkert kommer ångra dagen efter! Wow, snacka om tackyyyyyyyyyyy, el vad säger ni? Men men, det är ju vad JAG tycker, hade skämmmmmts ihjäl! Sen finns det dom som tycker om detta. Ja, smaken är som baken säger dom va?


Gårdagens aktiviteter

En heldag ute på stan med Nicole och Monireh, tyvärr kunde inte Negar komma då hon var svamped up med studier =(

Men... det var helt underbart, och vädret var SÅÅÅÅ UNDERBART!

Här kommer lite bilder från igår



Nicole smakade på en mini kycklingklubba



Massa skojs med Monireh



Nicole smakade sin första majsbåge



...och allt som allt så var dagen jätte bra...och majsbågarna var a big hit...som ni ser :)

Sedan var det en massa snack om vilka planer vi har till sommaren. I sju år som jag och M varit tillsammans så har vi alltid gjort många spontan resor... sista minuten, roadtrips, och längre resor... jätte trevigt har det varit. Men det känns ju som om att vi vill vara liiiite mer planerade nu med lilla Nikke pikke!
Jag sa till Monireh att man självklart kommer vi ha lite andra krav på hotellet nu med lilla Nikke, så sa hon:
Ja ni kanske vill vara på ett sånt här riktigt familje hotell med massa föräldrar och barn, där mammor och papor umgås?
Jag: VA? Nejjjjj!!!! Visst är det trevligt att barnen kan leka och att man kan relatera vissa saker med andra föräldrar men I can't STAND mammor och pappor som BARA konstant ska snacka om barn och bajs!!!
Ja, du vet såna som glömmer bort att vara en vuxen och bara snackar om ungen 24/7 och kan inte längre ha ett vuxet samtal om VUXNA ämnen för att ungen ska vara med i varje mening!!!

Som ni ser så är Nicole med i MÅNGA utav mina inlägg, för att hon är det bästa i livet och mycket utav min vardag kretsar runt henne, sen ska vi inte glömma att detta är min blogg, man ser små hörnor utav mitt liv här, långt ifrån allting. Men! Jag tycker det är viktigt att man som en kvinna, som någons partner, som en vuxen människa inte ska glömma bort sig själv!

Kom ihåg att barn mår bäst när deras föräldrar mår bra, och det anser jag att man gör när det finns lite variation i livet...eller vad säger ni?

Var ni än är hoppas jag att ni har det tre...

img_0609 (MMS)

Var ni än är hoppas jag att ni har det trevligt. För det har jag som ni kan se :)


Nicole lekte så mycket med mammas nya masc...

img_0603 (MMS)

Nicole lekte så mycket med mammas nya mascara tills hon somnade, med mascaran i munnen! Hahaha!


Dagens tips!

Har man en stor blombukett hemma som håller på att ruttna bort så kan man ta ut de stackarna som klarat sig och klippa själken kort och lägga dem i muggar eller krukor. Like this









soooo nice

Minnesstund

Vill tacka alla som kom till min morbrors minesstund förra veckan, kunde ej skriva detta inlägg förrän nu efetrsom att jag precis fick bilderna. Det var verkligen en JÄTTE fin minnesstund. Anledningen till det är att även om man skulle komma och visa sin respekt för någon som gått bort så var det en sådan fin stämning i lokalen. Det passade min morbror som var en sådan härlig och skojjig man =)




Regn = shitte?

nejdå... idag har jag bestämt mig för att säga: ah vad skönt med regn och åhhh vad skönt att Nicole är extra kinkig idag då hennes kindtänder är påväg ut =) JIPPIII... och nej... jag är inte sarkatisk!!!

Igår hade jag skrivit värsta bästa långa "make me pretty" inlägget sedan när jag nästan var helt färdig så skrek Nicole till lite i sömnen så jag sprang till sovrummet... självklart kommer M och sätter sig vid datorn och trycker bort sidan... wow.. snacka om smart!! detta var däremot sarkasm för er som inte fattade!

Idag skulle familjen till en nära familjevän och grilla men... ja vi får se hur det blir!

Nu ska jag passa på att nörda mig framför datorn med surfande och film tittande medan M har Nicole

Hopaps att ni får en underbar regning dag =)



saknar mina glasögon! Tappade dem för ett bra tag sen. Älskade dem så mycket så att jag funderar på att gå och köpa likadan igen =) Min älskade Marc Jacobs bågar, I miss you!!!

SATC 2 here we coooome!!

Nu är biljetterna köpta och vi blir ett helt underbart tjejgäng som kommer titta på den efterlängtade filmen den 27:e. WIEEEEEE!!!!!


...

Idag har vi kört runt lite till olika städer. Såg även det underbara hemmet som jag och M skulle egentligen köpa.. men för olika anledningar blev det inte av... ahh... ville bara GRÅTA när jag såg det! Fan... aja!

Ibland känner jag att jag kan ha sådan sjuk orut i vissa saker, men sedan tänker jag snabbt: nej men sluta, du har en fin familj, tak över huvudet och mat på bordet! Men vaddå... kan jag inte bli ledsen om jag inte får mer än så.. är jag en egoistisk människa då? Ahhh I don't know... så många tankar och känslor som stömmar igenom hela kroppen och i hjärnan these days... some good but most bad!

Ibland ORKAR man bara inte vara så jävla positiv hela tiden!!!

Men de saker jag är tacksam över idag är:

M och jag har varit så snälla mot varandra
M har tagit hand om Nicole OCH städat hemmet
Har ej ätit nåt soecker el några kolhydrater idag..wieeeee!!!
Umgåts med familjen.... vilken jag känner att jag verkligen behöver just nu!



Inga ord behövs för denna vackra bild

img_0593 (MMS)

Inga ord behövs för denna vackra bild


Vi är ute på lite utflykt med familjen.

img_0599 (MMS)

Vi är ute på lite utflykt med familjen.


Rösta på min baby!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32986

Har anmält Nicole till en tävling där första priset är att vara med på omlsaget för Vi föräldrar!

Rösta gärna... hon är trots allt en värdig vinnare då hon är en sådan fotoapa !

Mammas lilla sötboll!




Skumt!!???

Gud vad skumt! Har skickat hur många mobil inlägg som helst.. ser nu att inga av dem har kommit fram! Fan vad tråkigt då!

Anywaysssss.... M har bjudit mig på ett vip kort på en dans studio (ifall jag vill). Han vet att det är den ENDA träningen jag verkligen äääälskar!!!! Hatar gym... självklart är det jääääkligt skönt att träna, svettas och få lagom mycket träningsverk MEN... DANS.. AHH DANS FINNS I HJÄRTAT!!!!

Finns jätte roliga danskurser.... poledance, magdans, dancehall osv... fan vad kul!! Ska nog förbi imorgon och se vilka kurser jag vill gå på!!! Jippiiiiiii längtar så sjukt mycket!!!

Aja... nu ska jag gå och fixa min bädd.. blir en övernattning hos mamsen och pappsen =)

Fan... hoppas att jag kan fixa detta med mobilbloggen... riktigt bull annars ju =(

Ute på promenad med Linux. Don't u just Lo...

img_0591 (MMS)

Ute på promenad med Linux. Don't u just Love the yellow color? Ibland kan de små sakerna som man bara hastar förbi varje dag vara sådan fröjd för ögat. Så dagens tips: stanna upp and look around! U might be suprised by all the beauty around you!


Wooow! Snacka om att grått väder deppar ne...

img_0590 (MMS)

Wooow! Snacka om att grått väder deppar ner hela befolkningen! Inte konstigt att svenska folket uppfattas som kalla och tråkiga. Man tappar all motivation och glädje i detta bajs väder! Kom fram nu solen, we need U a day like this!


Kan inte somna så jag sitter och tittar på...

img_0589 (MMS)

Kan inte somna så jag sitter och tittar på nynne. Hahaha fy fasiken vad hon är pinsam och rolig. Till er som inte vet så är Nynne en dansk komedi.  Meget godt!


Wow tiden går snabbt! Min lilla flicka är ...

img_0127 (MMS)

Wow tiden går snabbt! Min lilla flicka är så stor och inte längre den här lilla plutten som man ser på bild! Jag påminner mig själv att uppskatta och njuta utav varje sekund utav dessa dagar då hon är en liten go bebis, innan alla trots perioder dyker fram :p


Wow tiden går snabbt! Min lilla flicka är ...

img_0127 (MMS)

Wow tiden går snabbt! Min lilla flicka är så stor och inte längre den här lilla plutten som man ser på bild! Jag påminner mig själv att uppskatta och njuta utav varje sekund utav dessa dagar då hon är en liten go bebis, innan alla trots perioder dyker fram :p


Ursäkta den dåliga uppdateringen. Då ja...

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Då jag knappt hinner sitta vid datorn på min vardag så brukar jag blogga mycket från mobilen. Så för några dagar sen (efter mitt sista inlägg) så gjorde jag en klassisk "Nazanin" ett riktigt "oj" ögonblick! Jag tappade min kära Iphone i TOALETTEN! Men! MEN! Observera att jag tappade den i "rent" vatten. Thank god! Så nu äntligen är den igång. Dagarna som har gått har spenderats med min kära syster som varit på besök :) ikväll blir det födelsedagsfirande hos Affe och Hanna! Poop out!


Snittblommor är veeeeerkligen ett sätt att...

img_0587 (MMS)

Snittblommor är veeeeerkligen ett sätt att liva upp ett hem


Huuuuuuur mysigt ser inte det här ut att v...

img_0431 (MMS)

Huuuuuuur mysigt ser inte det här ut att vara? Jag älskar verkligen mamma rollen njuter av varje sekund av min mammaledighet! Detta är min lott i livet. Nothing else matter


Nya Ramlösa. I looooooove Ramlösa! Men den...

img_0586 (MMS)

Nya Ramlösa. I looooooove Ramlösa! Men denna nya smak av rabarber var inget speciellt. Jordgubb lime is still my nr 1


Yo yo

img_0542 (MMS)

Yo yo


Kycklingsallad à la Nazanin! Herre Gud min...

img_0578 (MMS)

Kycklingsallad à la Nazanin! Herre Gud min blogg är bara fylld med vad jag har ätit. Skönt att man kan mobilblogga säger jag bara


Fy vad dåligt ni kommenterar.

Fy vad dåligt ni kommenterar.


Soffpotatisarna mös framför soffan :)

img_0558 (MMS)

Soffpotatisarna mös framför soffan :)


Har haft världens mysigaste kväll med dess...

img_0557 (MMS)

Har haft världens mysigaste kväll med dessa underbara tjejer. Imorgon kommer även mamma hem och igår var det heldag med kära Amir. Det har varit en underbar helg och jag har planerat bestämt mig för att det ska bli en underbar vecka med. It's aaaaaaaaall Love I'll tell you!


Nicole är banne mig den största fashionist...

img_0554 (MMS)

Nicole är banne mig den största fashionistan som vi har. Hennes garderob innehåller tusen gånger mer fina godbitar än mammas! Mammas diva


RSS 2.0